My May notes…een tropisch warme bruiloft en meer zomers geluk.

In mei was het…warm!

De maand mei is voorbij en daarom is het weer tijd voor een update. Wat was het warm en wat was het heerlijk om al van de zomerse temperaturen te kunnen genieten! De tijd dat ik vrij was tenminste, want ik moest vooral ook gewoon heel veel dagen werken. Mei begon met de prachtige bruiloft van mijn zusje, een dag met 27 graden zomers weer waardoor de ceremonie in de tuin van de trouwlocatie kon plaatsvinden! Het was een heerlijke dag welke eindigde met lekkere cocktails, wijntjes en een dansvloer. Daar was het tropisch warm overigens! Zelf vierden we eind mei dat we alweer 1 jaar getrouwd waren met een lekker etentje bij restaurant De Plantage. Het leuke aan dit restaurant is het mooie terras, wat ook nog eens aan Artis grenst!

bruiloft zomer

De ceremonie van de bruiloft vond plaats in de tuin!

plantage restaurant

Heerlijk gegeten bij De Plantage.

Het mei blog overzicht

Op Cities ’n Stories begon de maand mei met het verslag van ons weekendje weg naar Antwerpen. In deze blog lees je mijn tips voor deze leuke stad! Ook nam ik je opnieuw mee naar het zonnige zuiden waar ik al vele keren mooie planten en bloemen tegenkwam die mij weer inspireerden voor thuis. In deze blog vol met plant inspiratie lees je er alles over. Mocht je nog voor de zomer op zoek zijn naar een bestemming, lees dan mijn blog over de stad Leipzig. Ik deelde waarom je hier ook prima je zomervakantie kunt doorbrengen en wat er allemaal te doen en te beleven is. Ten slotte schreef ik op het Engelse gedeelte van mijn blog een mooi overzichtje van de verschillen tussen Amsterdam en Rotterdam en wat deze twee steden je te bieden hebben. Ik heb in beide steden gewoond en kan je daardoor veel tips geven!

Rotterdam

Ik hou van de ‘big city’ vibe van Rotterdam o.a. door deze mooie gebouwen!

De statistieken

Nog een leuk feitje is dat opnieuw het aantal unieke bezoekers op mijn blog is gestegen! De blogs over Sicilië zijn erg populair en ook mijn blog over mijn favoriete terrasjes in de Jordaan trekt veel lezers. In mei was mijn blog over Napels het meest gelezen. Sinds begin dit jaar doe ik een aantal dingen anders waardoor ik dit effect nu zie. Wat ik precies anders oppak…dat deel ik misschien in een blog binnenkort.

Mijn juni vorig jaar: zomers en genieten van lekkere wijntjes.

Mijn juni vorig jaar: zomers en genieten van lekkere wijntjes.

En nu echt zomer?

Juni is begonnen en daarmee is ook de zomer nu echt in aantocht. Op het moment dat ik dit schrijf, valt de regen met bakken uit de hemel, maar ik hoop dat het toch ook weer mooi weer zal gaan worden. Op Cities ’n Stories kan je in ieder geval weer leuke blogs tegemoet zien met veel tropische en zomerse invloeden. Mocht het dan buiten blijven regenen, dan kan je tenminste hier een beetje zomer terug gaan vinden. Wat zijn jouw plannen voor juni? Of heb je ook iets leuks meegemaakt in mei? Laat het weten in een reactie hieronder!
summer

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.