Kerstwensen

Kerstwensen!
Het is weer de tijd van het jaar, het is bijna kerst! Ondanks de drukte die dit met zich mee kan brengen, is het ook een mooie tijd waarvan ik veel kan genieten. Ik wens je fijne kerstdagen toe met daarin veel:

Gezelligheid
Samen eten, genieten van samenzijn en de tijd voor familie of vrienden of allebei. Ik wens je het toe dat kerst dit je mag brengen!

Stilstaan
Kerst is oorspronkelijk een Romeins feest wat in onze traditie omgevormd is naar het feest van de geboorte van Christus en tja, tegenwoordig is dat voor veel mensen ook niet echt meer wat ze precies vieren, dus ehh, wat vieren we nou eigenlijk? Voor mij is kerst vooral het feest van een nieuw begin! Het is het feest van hoe in een donkere wereld weer hoop kwam, van hoe ooit in een wereld met veel vluchtelingen, weduwen en oorlogen, stilletjes alles op zijn kop werd gezet door het kerstkind (want die kerststal ziet er vaak zo gezellig uit, maar dat was niet hun thuis). Kerst geeft mij het symbool van hoe een enkel licht het donker kan verlichten. Of je nu gelooft in iets of niets, ik wens je toe om even stil te staan bij het geluk dat er altijd hoop is, hoop dat uiteindelijk het goede zal overwinnen.

Inspiratie!
Kerst is de tijd van het jaar om weer eens in een goed boek te duiken, lekker films te gaan kijken, of om op pad te gaan! Ik wens je wat je ook gaat doen, veel inspiratie toe. Fijne dagen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.